Γιατί να κάνετε με τα κοσμήματα σχεδιαστών χρημάτων

Το Shavuot είναι την έκτη ημέρα των περιπτώσεων Sivan πέφτει στα τέλη Μαΐου ή στις αρχές του καλοκαιριού. Γιορτάζει ο Θεός που δίνει την Τορά στους Ισραηλίτες στο όρος Σινά. Shavuot ένα άλλο που ανήκει στις τρεις βιβλικές εκθέσεις προσκυνήματος. Χειροποίητες Τσάντες Είναι επίσης η πεντηκοστή ημέρα από το Πάσχα που ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση του Ομέρ, που ήταν παραδοσιακά όταν ερχόταν μια προσφορά σίτου στο Μέτωπο.

Το Estate μπορεί να είναι μια γενική έκφραση που χρησιμοποιείται για να περιγράψει την προηγούμενη εκτέλεση. Αυτό το γεγονός είναι μια από τις καθοριστικές λεπτομέρειες. Τα κοσμήματα σε μεγάλο βαθμό δεν είναι τόσο πολύτιμα όσο καινούργια. Πολλοί άνθρωποι δεν θα αγοράσουν ποτέ ένα προηγούμενο σετ αρραβώνων για προληπτικούς κορυφαίους λόγους. Είχα πελάτες που θα είχαν εξοικονομήσει 100 δολάρια αν είχαν αγοράσει ένα προαναγόμενο δαχτυλίδι, αλλά παραιτήθηκαν.

ΥΠΟΔΕΙΞΗ! Ένα σπασμένο κούμπωμα ή μια αμαυρωμένη αλυσίδα δεν σημαίνει απαραίτητα το τέλος του απλού. κόσμημα. Ανακαλύψτε τρόπους για να εξελίξετε τα μενταγιόν, τις χάντρες ή τους τόνους σε καλή μορφή.

Όταν φωτογραφίζετε κοσμήματα για διαδικτυακή πώληση, σκοπεύετε να κάνετε την παρουσίαση του κομματιού όσο το δυνατόν πιο ελκυστική. Δεδομένου ότι ο πιθανός πελάτης σας δεν θα μπορέσει να εξετάσει το κομμάτι αυτοπροσώπως, η παρουσίασή σας είναι σημαντική. Πάρτε τις Χειροποίητες Τσάντες του κοσμήματος σε ένα έδαφος αναπαραγωγής που θα εστιάζει μόνο στο κομμάτι, όχι στο ιστορικό παρελθόν.

Το Chanukah φέρνει στο μυαλό πολλά πράγματα. Ιστοσελίδα πράγμα που θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα Chanukah menorah. Θα είναι το επίκεντρο των διακοπών σας κανένας Chanukah δεν θα μπορούσε να είναι πλήρης που δεν το έχει ζήσει. Μπορείτε να ακολουθήσετε τη δημοφιλή διαδρομή παίρνοντας μια μενόρα με κερί. Επιθυμεί να δώσει την τυπική μενόρα Chanukah που παίρνει και μενόρα. Μην χρησιμοποιείτε απλώς κανονικά κεριά, καθώς καίγονται γρήγορα, συνήθως δεν χρειάζονται για χρήση σε ένα μενόρα του εβραϊκού καταστήματος.

Αυτά είναι κακή εμπειρία, έτσι δεν είναι; Πρέπει λοιπόν να το σκεφτείς, να αφιερώσεις 20 δολάρια για να αγοράσεις ψεύτικα κοσμήματα, για να το βάλεις μετά από δύο μήνες. Επιπλέον, Judaica δεν θα μάθετε ποτέ ποιες είναι οι χημικές συνθέσεις τα ψεύτικα κοσμήματά σας και πόσο κακό θα βλάψουν και θα κοστίσουν την ευημερία σας.

Η βιομηχανία κοσμημάτων μπορεί να ανακυκλώνει για χιλιετίες. Στην πραγματικότητα, μέρος του χρυσού σας στα κοσμήματά σας θα έχει χρησιμοποιηθεί από την εποχή του Χριστού. Τα κοσμήματα που έχουν υποστεί ζημιά αγοράζονται στην εγγενή τους αξία. Η εγγενής αξία είναι η τιμή μετάλλου (χρυσός, πλατίνα, ασήμι) συν τυχόν πλάκες. Η διαδικασία διύλισης που έχει σχεδιαστεί για την ανάκτηση του μετάλλου χρησιμοποιεί ισχυρά χημικά και έχει αυστηρούς περιβαλλοντικούς κανονισμούς που εξαρτώνται από τις επιπτώσεις που δίνονται για το μέταλλο που εκτίθεται προς ανακύκλωση.

Μετά από έλεγχο και σε άλλα εβραϊκά καταστήματα, ενημερωθήκαμε ότι στην πραγματικότητα αυτός είναι ο ορισμός αυτής της λέξης benchers στο εβραϊκό λεξικό. Αυτό συμβαίνει να είναι ένα ενδιαφέρον σημείο που μας διδάσκει ένα ενδιαφέρον μάθημα. Ανάλογα με την κουλτούρα του ατόμου, η ίδια λέξη είναι συνήθως προσβολή μόνο για έναν και κομπλιμέντο για τον επόμενο. Εάν αποκαλείτε έναν Εβραίο “Bencher” σημαίνει κυριολεκτικά ότι είναι “ευλογητής”, αλλά εάν αποκαλείτε έναν μη Εβραίο “Bencher” θα μαντέψει ως προσβολή να τον αποκαλούν έναν τεμπέλη που κάθεται και δεν κάνει τίποτα. .