Επιχείρηση Διαδικτύου 10 Βημάτων

Πήρα ένα προβάδισμα μέσω του ιστότοπού μας μια άλλη μέρα επισυνάπτεται ένα καλό ενδιαφέρον σχόλιο. Η δυνατότητα ζητούσε συγκεκριμένα στοιχεία σχετικά με την τιμολόγηση για όλες τις υπηρεσίες μας, αλλά όπως θα μπορούσαμε να διαβάσουμε παρακάτω, απλώς αντέγραψαν γεγονότα από αυτά που παρείχε σε αυτούς τους ανθρώπους ένα άλλο SEO.

Μαρτυρία και αναφορά: Μπορεί δημιουργία ιστοσελίδας η εταιρεία ωστόσο να παράγει μελέτη ή να δώσει παραπομπές; Ποιοι άνθρωποι μιλούν για τον οργανισμό στον διαδικτυακό κόσμο; Ελέγξτε εάν εμπλέκονται σε κάποια διαδικτυακή απάτη; Αλλά, μην αποφασίσετε σύμφωνα με μία εκτίμηση. Ο καθένας μπορεί να γράψει μια κακή κριτική για οποιονδήποτε στον ιστό. Να το έχετε υπόψη σας.

Αύξηση εσόδων Δεν μπορείς να πεις πόσες πωλήσεις μπορείς να κάνεις, όταν όχι μόνο μπορείς να μιλήσεις για ένα άτομο που μπορεί να περπατήσει και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να προσφέρει τελευταίος. Οι προοπτικές μπορούν να αισθανθούν ότι υπάρχει κάτι πιο σημαντικό και επίσης οι υπηρεσίες. Ο γνωστός σαν αυτός που διορθώνει ιστοσελίδες που αποτυγχάνουν.

Αλλά εάν τα μετρητά είναι περιορισμένα, καθώς και δεν δημιουργείτε χρόνο – τι μπορείτε να κάνετε; Ή ποιες υπηρεσίες seo για τις μικρές επιχειρήσεις οποιοσδήποτε ξεκινά την πιο πρόσφατη επιχείρηση και ξεκάθαρα την εκκινείτε ξανά; Λοιπόν, θέλω να μοιραστώ μαζί σας πολλούς τρόπους για να αποκτήσετε πελάτες, χρησιμοποιώντας πολύ λίγους από εσάς – και χωρίς να ξοδέψετε μια δεκάρα για προώθηση και μάρκετινγκ.

Δ. Απαντήστε 5-10 προβλήματα. Στη φόρμα που συμπληρώνετε για την απάντηση, ένα αληθινό ένα “Ποια είναι η βοήθεια σας;” πλαίσιο κειμένου. Τοποθετήστε το URL στον ιστότοπό σας εδώ. Βεβαιωθείτε ότι θα συμπεριλάβετε το “http://” στη διεύθυνση URL των υπηρεσιών SEO για τις μικρές επιχειρήσεις σας. Ασκήστε το «με δυνατότητα κλικ». Μην λατρεύετε να έχετε μια απάντηση (ή ακόμα και την κατάλληλη απάντηση στην πραγματικότητα!). Όλες οι λεπτομέρειες της διεύθυνσης email είναι απλώς απόψεις ως επί το πλείστον.

Καθώς μπορείτε να περάσετε από τα διάφορα πρακτορεία για να προσέξετε για ένα φτηνό πακέτο SEO, κάντε μια συμπαγή λίστα και, στη συνέχεια, ξαφνικά από εκεί επικοινωνήστε με όσους έχουν απομείνει μέσω email ή τηλεφώνου. Απλώς κάντε τους μια απλή ερώτηση, εντοπίστε πώς ανταποκρίνονται και όταν ακούγεται ότι δεν σας πειράζει να αφιερώσετε χρόνο, τοποθετήστε τα. Προσπαθήστε να κατεβάσετε τη λίστα σε τρία έως τέσσερα και, στη συνέχεια, εργαστείτε αμέσως μετά.

Τι είναι το Google Adwords; Το Google AdWords σάς επιτρέπει να τοποθετείτε μικρές διαφημίσεις βάσει κειμένου για υπηρεσίες μάρκετινγκ SEO που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο Adwords. Δείτε πώς λειτουργεί η δημιουργία ιστοσελίδας: Δημιουργείτε διαφημίσεις με κείμενο και επιλέγετε λέξεις-κλειδιά που θα χρησιμοποιούσαν οι πελάτες σας για να σας βρουν. Αυτές οι διαφημίσεις με κείμενο εμφανίζονται όταν κάποιος πληκτρολογεί 1 φράσεις-κλειδιά. Πληρώνετε μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στον σύνδεσμο της διαφήμισής σας και επισκεφτεί το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Εάν θέλετε να πετύχετε στο διαδίκτυο, αρχίστε να κάνετε αξία και να μοιράζεστε αυτήν την αξία. Ο αντικειμενικός πλούτος ξεκινάει και τα χρήματα αρχίζουν να έρχονται ακριβώς. Εάν η στρατηγική SEO σας σκέφτεται τη δημιουργία αξίας, τη συμμετοχή και τις αρχές κοινής χρήσης, τότε θα ακολουθήσουν τα τελικά αποτελέσματα που αναζητάτε – τα χρήματα θα πραγματοποιηθούν. Ο πλούτος είναι το ίδιο το ταξίδι, χωρίς το κέντρο.

Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι όλες οι μετα-περιγραφές για κάθε σελίδα είναι μοναδικές. Απλώς επειδή οι μηχανές αναζήτησης εμφανίζουν κυρίως τον τίτλο και την περιγραφή ενός ιστότοπου στα αποτελέσματα αναζήτησης, βεβαιωθείτε ότι οι περιγραφές σας συσχετίζονται με τον τίτλο σας, περιλαμβάνουν λέξεις-κλειδιά, μαζί με κάποια μορφή παρότρυνσης για δράση που πείθει τον ερευνητή να κάνει κλικ στον δικό σας σύνδεσμο αντί για το αποτέλεσμα πάνω ή κάτω ίσως.

Υπήρχε πολύ μικρή διαφορά στον τρόπο με τον οποίο η Google εξυπηρέτησε τοπικά αποτελέσματα σε σύγκριση με τις πολύ ευρείες μεθόδους μάρκετινγκ SEO μου. επρόκειτο ακόμα για την αντίληψή τους στο ήταν πιο πρόσφατο.