Tuesday, June 18, 2024

Ce spune parfumul tău despre tine

Un bun simț al îmbrăcămintei te poate ajuta cu adevărat să ai un impact. Pe lângă faptul că purtați haine potrivite, care se potrivesc atât ocaziei, cât și personalității dvs., ar trebui să vă alegeți cu atenție accesoriile și să acordați întotdeauna o atenție deosebită purtării parfumului potrivit. Nu doar hainele tale spun ceva despre tine, ci și parfumul tău. Trebuie să porți parfum care să completeze atât personalitatea ta, cât și ocazie. Alegeți-vă colonia sau parfumul cu înțelepciune, este într-adevăr la fel de important ca pantofii pe care îi porți, purtarea unui tip greșit de parfum poate trimite toate mesajele greșite, așa că ai grijă, nu vrei să strici efectul general, nu?

Există multe mărci diferite de colonie sau parfum, care sunt toate specializate în crearea de arome diferite. Acesta este ceva pe care îl poți folosi în avantajul tău. Într-o zi frumoasă de vară, de exemplu, ar trebui să purtați un parfum moale, blând pentru, de exemplu, prânzul cu familia. parfum oriental Mirosurile de tip flori și citrice sunt perfecte pentru vară; aceste arome nu numai că evocă imagini de vară, ci și miros curat și proaspăt. Alternativ, dacă mergi la o petrecere elaborată seara, ar trebui să alegi un parfum dulce și moale, care va persista toată seara.

Mulți oameni li se amintesc despre oameni pe care îi cunosc după miros. Unele femei țin de un parfum pentru tot anul și mirosul special le amintește oamenilor de ele. Este în regulă, dar este bine să ne amintim că este deseori mai bine să purtați mirosuri ușoare și moi în timpul verii și un parfum puternic mirositor iarna. Este important să alegi un parfum care să reflecte personalitatea ta, iar dacă îți place un miros dulce, atunci este perfect acceptabil să-l porți pe tot parcursul anului.

Puteți profita la maximum de parfum, aplicând-l imediat după un duș fierbinte. Porii pielii vor fi deschiși și vor face mai ușor ca mirosul să pătrundă cu adevărat în profunzimea pielii. În acest fel, parfumul va persista puțin mai mult decât de obicei. Ar trebui să vă tamponați cu adevărat parfumul sau colonia în spatele urechilor, pe încheieturi și în interiorul genunchilor și coatelor pentru un efect de durată mai lungă. Amintiți-vă, prea mult poate crea un miros neplăcut, așa că utilizați cu moderație.

Parfumul ar trebui să fie întotdeauna subtil și nu prea puternic. Atunci când alegeți un parfum ar trebui să îl încercați în magazin, să cereți sfatul unui prieten sau al vânzătorului. Un parfum prea puternic poate strica efectul general și poate trimite o mulțime de semnale greșite, așa că alegeți cu înțelepciune. Cel mai bine este întotdeauna să alegeți un parfum pe care să îl purtați la orice oră, noapte sau zi.