Hoe een rijschool te openen

Als je van het besturen van allerlei soorten motorvoertuigen houdt en anderen ook van autorijden wilt leren houden, wordt het tijd dat je je eigen rijschool opent.

Verschillende staten in de Verenigde Staten hebben verschillende processen voor het opzetten van rijscholen. Een typisch proces dat gevolgd moet worden om een ​​rijschool op te richten gaat ongeveer als volgt.

Vul eerst een aanvraagformulier voor een rijschool in. Betaal een aanvraagkosten van $ 200.

Je zult een aantal bewijzen moeten overleggen. Een daarvan is het bewijs dat je een borgsom van $ 2500 hebt, een bewijs dat je een verzekering hebt van $ 25.000, $ 50.000 of $ 100.000 en tot slot een schema met maximale vergoedingen voor instructie.

U moet dan de naam van uw school registreren bij de Secretary of State Corporation Division en hen uw registratienummer geven. Zodra dat is gebeurd, geeft u een lijst op van alle rijschool-troy.nl rij-instructeurs en voertuigen die door uw school zullen worden gebruikt om toekomstige chauffeurs opleiden.

U moet er ook voor zorgen dat al uw voertuigen de dubbele bedieningselementen gebruiken die voldoen aan de normen die zijn vastgesteld door het Department of Motor Vehicles.

De meeste staten geven rijschoollicenties af die op de laatste dag (31 december) van elk jaar verlopen en moeten worden vernieuwd. Om je rijbewijs te verlengen, moet je een ander aanvraagformulier invullen, een verzekeringsbewijs bijvoegen en inschrijvingskosten betalen (herinner je je de eerdere opmerking over deeg ophoesten?).

Zodra al deze zijn verwerkt, wordt uw nieuwe licentie naar u gemaild.

Als je dit allemaal hebt gedaan en een geldige licentie in je hand hebt, is het tijd om aan de slag te gaan. Je bent nu bevoegd om zowel klassikaal als achter het stuur instructie te geven aan studenten om hen te leren veilig op straat te rijden.

Met een Commercial Driver Training School-licentie kunt u onder meer auto’s, vrachtwagens, campers en motorfietsen lesgeven.

Leer je leerlingen goed. Onthoud dat de vaardigheden die je ze nu leert op een dag hun leven kunnen redden, evenals het leven van andere onschuldige mensen.