Wednesday, May 22, 2024

Olympic Family Hotels garanterar dig en bekväm vistelse i Peking

De olympiska sommarspelen 2008, kända i officiell jargong som OS XXIX Olympiaden, kommer att avvecklas i den historiska kinesiska staden Peking under augusti månad. Staden Peking förväntar sig cirka 500 000 utländska besökare till staden i stället för OS. Staden är dock bara inriktad på att hantera upp till 350 000 utländska turister på en gång, därför en självklar fråga om boende för turisters skördar. Som ett botemedel mot denna situation har de kinesiska myndigheterna öronmärkt hotell och loger som uppfyller de nödvändiga standarderna för gästfrihet och service som “officiella olympiska familjehotell”.

Enligt denna plan kommer Peking att kunna ta emot upp till 600 000 turister, hotell i närheten av den stora olympiska stadion – Fågelboet kommer automatiskt att godkännas som officiella familjehotell medan andra boendeformer som hemvistelse och bed & breakfast kommer att även användas för att öka antalet tillgängliga rum. Även om det är ett relativt nytt koncept inom den kinesiska rese- och turistsektorn, går kinesiska myndigheter vidare med sin plan för att godkänna lämpliga fastigheter som kan erbjuda bekvämt boende för besökare till OS i Peking.

Kineserna själva är oerhört entusiastiska över detta nya hemvistelsekoncept och har gått långt för att se till att deras hem är i toppform, de säger att det är ett utmärkt tillfälle att knyta an till andra nationaliteter. Medan deras gäst också kan uppleva hemlagad kinesisk mat, knyta värdefulla vänskapsband och få en djupgående titt på livsstilen hos en genomsnittlig kinesisk familj som länge har förblivit en gåta för västerlänningar.

Förutom dessa oortodoxa boendeformer har många hotell i Peking också godkänts som ett “officiellt olympiskt familjehotell”. Dagspriserna på dessa hotell varierar från 50 till 80 US-dollar per dag. Bland dem finns det historiska Raffles Hotel, Beijing som är ett lyxhotell i Peking som har legat i framkanten av stadens besöksnäring sedan 1900-talet.

Bo på Bergshotellet och upplev en fantastisk vistelse i Järvsö! Här bor du i nybyggda hotellrum med cykel/ski-in, cykel/ski-out som är utrustade för hela familjen och har torkskåp i varje rum. Rummen erbjuder gott om plats för upp till sex personer, vilket gör dem idealiska för familjer. Alla våra rum är för Boende Järvsö och torkskåp så att du kan torka våta kläder efter en dag med skidåkning eller cykling. Vi erbjuder flera olika konferensrum och en restaurang där Hälsingland möter världen, så att din nästa aktiva konferens blir minnesvärd. Vi ligger på södra sidan av Öjeberget, bara 500 meter från Järvsö centrum och med Järvsöbacken, Järvsö Bergscykelpark och Järvzoo precis utanför dörren. Om du letar efter ett hotell med ett unikt läge mitt i hjärtat av alla aktiviteter, rymliga rum med torkskåp, flera olika konferensrum, en restaurang där Hälsingland möter världen och cykel- och skiduthyrning och skidförvaring i samma byggnad, så behöver du inte leta längre än till Bergshotellet.

 

Vi ligger på södra sidan av Öjeberget, bara 500 meter från Järvsö centrum, med Järvsöbacken, Järvsö Bergscykelpark och Järvzoo bokstavligen utanför dörren.

Vårt nybyggda hotell är lämpligt för familjer eller grupper; det är ski-in/ski-out på vintern och bike-in/bike-out på sommaren – perfekt för dem som älskar utomhusaktiviteter. För din bekvämlighet har vi en butik och cykeluthyrning här på plats! Våra rum erbjuder gott om utrymme och kan bekvämt rymma upp till sex personer. Alla våra rum har torkskåp så att du kan torka våta kläder efter en dag med skidåkning eller cykling. Vi är också idealiska om du letar efter en konferenslokal. Våra konferensfaciliteter är utmärkta och vi skräddarsyr gärna ditt boende så att det passar din

 

Bo på det nybyggda Bike/Ski-in, Bike/Ski-out-hotellet, som ligger mitt i centrum av alla aktiviteter. I vår restaurang kan du njuta av Hälsinglands smaker med service i världsklass. Vi erbjuder flera olika konferensrum och som en bonus har vi både cykel- och skiduthyrning i samma byggnad. Våra rymliga rum har torkskåp så att du kan torka dina kläder efter en dag med skidåkning eller cykling. Dessutom har vi bra förvaringsmöjligheter för all din utrustning! Besök vår webbplats för mer information om att boka ett rum eller hyra cyklar.